Webhosting 

Hoe kan ik mijn diensten opzeggen?

Al je lopende diensten zijn in te zien en te beheren via de online klantenomgeving: https://mijn.vdx.nl Als je hierop bent ingelogd ga je naar tabblad 'Domein en hosting'. Wanneer je hier op de domeinnaam zelf klikt (niet aanvinken) krijg je de technische en algememe gegevens te zien en bovenaan een aantal tabbladen, waaronder Opzeggen. Door op de tabblad 'Opzeggen' te kikken kan je een opzegging kenbaar maken.

Hierna kan je aangeven per wanneer je de dienst wenst op te zeggen. Automatisch staat dit op einde contract datum. Je kan de datum aanpassen indien gewenst. Wanneer je aanvinkt per direct/zo spoedig mogelijk zullen je diensten ook daadwerkelijk gelijk geannuleerd worden.

Wanneer je alleen de diensten wilt opzeggen en het domein geregistreerd wilt laten bij ons, kan je dit het beste per mail kenbaar maken aan cc@vdx.nl . Denk eraan om dit te mailen vanaf bij ons bekende e-mailadres en in je mail ook duidelijk te vermeldden om welk domein het gaat en wat er met de diensten dient te gebeuren.


Gerelateerde producten

 
Linux Webhosting
Bestel een Linux webhostingpakket
Meer informatie over Linux webhosting
  Windows Webhosting
Bestel een Windows webhostingpakket
Meer informatie over Windows webhosting
 
E-Mail only
Bestel een E-Mail only pakket
Meer informatie over E-Mail only
 
SSL Certificaten
Bestel een SSL Certificaat
Meer informatie over SSL Certificaten
 
Office 365
Bestel een Office 365 pakket
Meer informatie over Office 365